LTV Vianen  
Inloggen:

U bent hier: Home › Vereniging › Oriënteringsfase

Oriënteringsfase

Een jaar of zeven is voor kinderen een mooie leeftijd om kennis te maken met muziek. Ze kunnen leren blokfluit spelen en noten lezen. Voor leden van de vereniging verzorgt Excelsior de oriënteringsfase in Lonneker. Een deskundig persoon geeft hier invulling aan.

Voor een tarief van €326,00 per jaar, verstrekt Excelsior een blokfluit, lesboeken en per twee leerlingen 30 minuten les. In de loop van deze twee jaren kan dan duidelijk worden of er aanleg voor en vooral plezier maken in muziek bestaat. Na ongeveer 1½ jaar kan dan een keuze gemaakt worden voor een ander (blaas)instrument, zodat aansluitend via de vereniging muzieklessen gevolgd kunnen gaan worden aan De Kaliber Kunstenschool.

Het is ook mogelijk, dat gekozen wordt voor een slagwerkinstrument. De lessen daarop worden in eigen beheer gegeven door de instructeur van de slagwerkgroep.

Het is overigens niet verplicht eerst deze oriënteringsfase op de blokfluit te doorlopen. Directe keuze voor een instrument is ook mogelijk.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met onze coördinator jeugdzaken, de heer R. Beernink, telefoon 06-55596228.

Terug naar boven

“SponsorKliks,
Zoek in website:
Informatie

-- Geen vermeldingen --

Aanmelden
Optredens
Repetities
Oriënteringsfase
Contributie
Lesgelden
Muzikale leiding
Bestuur
Media
Vrienden van Excelsior
Donateursactie
Adverteren Notenkraker
Sponsorkliks
Overig

Ogenblik a.u.b. ...