LTV Vianen  
Inloggen:

U bent hier: Home › Excelsior Lonneker

Excelsior Lonneker

Muziekvereniging Excelsior Lonneker (gemeente Enschede, opgericht 18 maart 1918) uitkomend in de vierde divisie KNFM is al meer dan 100 jaar niet weg te denken uit de Lonneker gemeenschap. De vereniging bestaat uit het harmonieorkest, de slagwerkgroep, de samenspeelgroep en de blokfluitleerlingen. De belangrijkste activiteit is natuurlijk het maken van muziek. Dit gebeurt zowel marcherend op straat als in concertvorm.

Naast muzikaliteit staat gezelligheid ook hoog in het vaandel van de muziekvereniging. Excelsior Lonneker kent een fanatieke activiteitencommissie die regelmatig een gezellige middag, avond of weekend organiseert. Kenmerkend aan die activiteiten is dat leden van alle leeftijden hier aan meedoen.

Indien uw belangstelling voor de muziekvereniging gewekt is, of wanneer u een instrument thuis heeft waar u recentelijk nog op speelde, neem dan gerust contact met ons op. Wat wij zeker kunnen gebruiken zijn; klarinettisten, dwarsfluitisten, hoornblazers, trombonisten en baritonisten.

 

Terug naar boven

“SponsorKliks,
Zoek in website:
Informatie

-- Geen vermeldingen --

Aanmelden
Optredens
Repetities
Oriënteringsfase
Contributie
Lesgelden
Muzikale leiding
Bestuur
Media
Vrienden van Excelsior
Donateursactie
Adverteren Notenkraker
Sponsorkliks
Overig

Ogenblik a.u.b. ...